Biała czekolada, Pavlova
z truskawkami i bezą
Indeks katalogowy: 6537
- Dostawa: od 0,00 zł (Odbiór osobisty)
- Waga opakowania [kg]:
- 0,085
20,00 zł brutto / szt.
Opis
Deser Pavlova – biała czekolada z truskawkami i bezą. To słynny deser, który pochodzi z Australii i Nowej Zelandii, jest to rodzaj torcika bezowego udekorowanego bitą śmietaną i świeżymi owocami, najczęściej truskawkami, malinami, kawałkami brzoskwini bądź kiwi.
Składniki: czekolada biała (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), truskawki liofilizowane 3% beza 2%. Masa kakaowa minimum 25,9%. Przechowywać w suchym chłodnym i zacienionym miejscu, najlepiej w temperaturze 12-20°C, Wartość odżywcza na 100g: wartość energetyczna 2339 kJ / 559 kcal, tłuszcze 39.1 g, kwasy tłuszczowe nasycone 18.4 g, węglowodany 42.1 g, cukier 37.3 g, białko 7.5 g, sól 0,07 g M. Pelczar Chocolatier to ceniony w całej Polsce twórca czekolad o iście rzemieślniczej precyzji. Wszystkie ich produkty wyrabiane są ręcznie i z największą starannością. Takie właśnie podejście sprawiło, że firma została wielokrotnie wyróżniona za swoje dzieła.
Składniki: czekolada biała (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), truskawki liofilizowane 3% beza 2%. Masa kakaowa minimum 25,9%. Przechowywać w suchym chłodnym i zacienionym miejscu, najlepiej w temperaturze 12-20°C, Wartość odżywcza na 100g: wartość energetyczna 2339 kJ / 559 kcal, tłuszcze 39.1 g, kwasy tłuszczowe nasycone 18.4 g, węglowodany 42.1 g, cukier 37.3 g, białko 7.5 g, sól 0,07 g M. Pelczar Chocolatier to ceniony w całej Polsce twórca czekolad o iście rzemieślniczej precyzji. Wszystkie ich produkty wyrabiane są ręcznie i z największą starannością. Takie właśnie podejście sprawiło, że firma została wielokrotnie wyróżniona za swoje dzieła.
Cechy
Waga opakowania [kg]: |
|